Altijd gratis verzonden Vandaag besteld? Morgen in huis!Eigen service center Spoedlevering binnen 1,5 uur

Search
Generic filters
Glasvezelkabels
Optic transceivers
Mux
Accessoires
UTP kabels
Refurbished
Search
Generic filters

Leestijd: 5 minuten

Dit is een voorbeeld bericht!

Multimode vs singlemode fiber

In hoofdlijnen zijn er twee verschillende typen kabels: Multimode en Single mode

Deze termen staan voor de ‘modus’ waarop het licht zich in de kabel verspreid. De keuze voor een bepaalde kabel is belangrijk omdat de twee verschillende, net zoals bij benzine en diesel, niet met elkaar uitwisselbaar zijn. Het belangrijkste verschil is dat bij een Multimode kabel het licht alle kanten op schiet en het onder andere door reflecties aan de andere kant van de kabel terecht komt. Terwijl bij Single mode het signaal in een rechte lijn door de kabel gaat.

Dit is een call-to-action!

Hier is plaats voor een mooie sub-tekst

Multimode vs singlemode fiber

In hoofdlijnen zijn er twee verschillende typen kabels: Multimode en Single mode

Deze termen staan voor de ‘modus’ waarop het licht zich in de kabel verspreid. De keuze voor een bepaalde kabel is belangrijk omdat de twee verschillende, net zoals bij benzine en diesel, niet met elkaar uitwisselbaar zijn. Het belangrijkste verschil is dat bij een Multimode kabel het licht alle kanten op schiet en het onder andere door reflecties aan de andere kant van de kabel terecht komt. Terwijl bij Single mode het signaal in een rechte lijn door de kabel gaat.

Misschien ook interessant

Handig om te weten; het verschil tussen glasvezelkabels.

INFORMATIE

KPN krijgt er weer drie splinternieuwe glasvezelnetten bij

NIEUWS

Hoe werkt het ook alweer; het verschil tussen LSZH en PVC

INFORMATIE

Klanten vinden Laag1     Excellent via